Designeri

Designeri care imi plac.

elie_saab   Intotdeauna astept cu nerabdare ultimele colectii ale marilor designeri insa cea mai asteptata este cea a lui Elie Saab. El este designerul meu favorit, iar cu ultima colectie Haute Couture FW 2014/2015 a dovedit inca o data ca este cel mai bun. Ma tot uit la cele 50 de rochii din ultima colectie si nu pot alege doar 5 pentru ca imi plac absolut toate.

Elie Saab face rochii de la varsta de 9 ani, iar la varsta de 18 si-a deschis primul atelier haute couture in Beirut. Toate rochiile lui accentueaza silueta feminina si frumusetea. Designerul lucreaza cu materiale de cea mai buna calitate, materiale fine, dantela si broderie manuala. Atentia pentru detalii este desavarsita in final rezultand rochii demne de covorul rosu.

Continue Reading

anya (2)   Anya Ayoung-Chee a reusit sa intre in lumea fashion-ului dupa ce a castigat sezonul nr. 9 din  Project Runway USA  in 2011. Desi a invatat sa coasa doar cu cateva luni inainte de a participa la concurs s-a clasat in top 3 concurenti in majoritatea probelor si in final a castigat competitia si marele premiu.

Am ales sa o prezint pe Anya ca unul din designerii mei favoriti pentru ca are un simt al culorii si imprimeurilor rar intalnit. Cand vine vorba de combinarea culorilor lasati asta in mainile  domnisoarei Anya Ayoung-Chee si veti fi uimiti de rezultat.

Hainele create de ea sunt pline de viata, culoare si exotism, ideale pentru a fi purtate la petrecerile luxoase de la malul marii. Hainele ei au un stil “effortless”, sunt lejere si majoritatea au taieturi sexy dar fara a fi vulare. Continue Reading